te

[info]peacemaker @ 09:41 pm: Darba piezīmes
  • Vērojot psihedēliski sakrāsotu tantuku ar glāžainu skatu laižam siekalas uz grīdas sapratu, ka fizisko procesu neapvaldīšana ir teju grūtāk pieņemamais garīgo traucējumu paveids: šermuļi uzskrien nevilšus un runājot jāapvalda nelabums.
  • Vienīgais intelektuāli apšaubāmais stundu atstrādātājs ir mana vecuma džeks ar mutē, šķiet, iesprūdušu plaukstas daļu, kurš cilvēkiem neiet tuvāk par diviem metriem, tā vietā dodot priekšroku vienveidīgām, vēlams šķirojošām darbībām. Viņu notiesāja par zāles audzēšanu.
  • Citi varbūt nav intelektuāļi, bet prāts viņiem ir veselīgs - arī pēdējam papildinājumam, indietim, izbijušam sikham, kurš iekrita par ietriekšanos stāvošā mašīnā, kurā sēdēja civilā tērpies policists. Tante viņu pēc tam pārliecināja kļūt par kristieti, un jauno ticību viņš apliecina spēcīgi: sākumā tas tika darīts ar pusrocīgu Bībeles citāta tetovējumu, tagad ar pārsteidzoši klausāma kristiešu regeja atskaņošanu darba laikā.
  • Muzikāli kļūstu vēl neizvēlīgāks, pie kā vainoju 90% laika ieslēgto radio. Pēc Maroon 5 diršamhita "Moves Like Jagger" piecsimtās reizes var patiešām novērēt dzirdei salīdzinoši glāsmainos Bruno Marsa un Bejonses dziedātos eposus. Pat Adele uz nerviem ar laiku krīt vairāk.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba